tiistai 22. maaliskuuta 2011

Hellööyyy giirls and giiirls

Koska olen ikäväkseni huomannut, että teiltä kauniilta uhkearintaisilta naisilta on mennyt näinkin komea mies ohi, niin päätin että asialle on tehtävä jotakin. ZÄDÄÄM! Valaistus! Uskokaa tai älkää tämä kaikki on totta. Nyt on tarjolla pitkänhuiskeaa espanjalaista ensirakastajaa( jos et pidä espanjalaisesta voin myös esittää turkkilaista hierojaa=) Eikä tässä vielä kaikki! Koska se on kauppa, joka kannattaa, niin kylkiäisenä mahtavat ruuanlaitto taidot sekä monien vuosien kokemus hartaasta siivoamisesta... Jos siis kaipaat kotiisi juuri tälläistä miestä ja tarvitse rakkautta ja hellyyttä, niin ota ihmeessä yhteyttä. Kunkustin palvelut toimivat ympäri Suomea, joten mikään paikka ei ole poissuljettu ;) Noh ehkä tämä "hauskuus" saa riittää ja mennään asiaan. Kuten lupasin itselleni niin tarkoitus olisi pitää jonkin sortin harjoitus päiväkirjaa tässä samalla, joten nyt sitä saa (kattilat täynnä puuroo)

Day one (but is it last one) ?

Aamu alkoi mitä parhaimmalla tavalla, heti vitutti. Se ei myöskään jatkunut parhaalla mahdollisella tavalla, koska kaikki tavarat oli hukassa ja kaiken lisäksi onnistuin kaatamaan roska-astian lattialle( Kyllä tämäkin on mahdollista) Noh positiivisena ihmisenähän kiltisti siivosin tavarat ja päätin lähteä reippain mielin ulos. VIRHE! Päästyäni ulos totesin, että päivä jatkuu samalla tavalla, kuin oli alkanutkin... Komeat lipat heti ulos päästyä ja nauratti todenteolla. Viereiset työmiehet naureskelivat, joten päätin kysyä saisiko olla uusintana, jos vaikka vahingossa meni ohi? Noh päästyäni kouluun oli vuorossa 2h liikuntaa. Olin hyvin varautunut lempilajiini = Jalkapalloon, mutta kuten arvata saattaa vuorossa ei ollut jalkapalloa, vaan koripalloa (sopii tietysti myös näin pitkänhuiskealle kaverille), joten ei muuta kuin menoksi... Pelit sujuivat hyvin ensimmäiset 30s, kunnes onnistuin lyömään kyynerpäällä kaveria nassuun ja hän (yllätys yllätys ) vähän herpaantui. Koska aamuni oli alkanut niin loistavasti en oikein ymmärtänyt miksi hän suuttui, joten kaivoin sotakirveen esiin ja soppa oli valmis... Tilanne kuitenkin päättyi kaikinpuolin onnellisesti ,koska olin mies ja menin pyytämään jalosti anteeksi törkeää pelitapaani ja sain toivotun vastauksen. Loppupeli meni ihan hyvin ja sain jopa hien pintaan. Kotiin päästyäni oli vuorossa vatsat, selät, hyppynaru tuokio, venytykset ja tietenkin kaikkein rakkaimpani tanssi( Kaikille siis tiedoksi minua voisi verrata tanssitaidoissa Johanna "ikiliikkuja" Tukiaiseen), mutta eikös se niin ole, että harjoitus tekee mestarin ;)... Tähän väliin vetäisin tukevan aterian ( mehua ja fanipaloja) ja oli vuorossa toisen venyttelyn aika ( idolina tässä "lajissa" toimii tietenkin notkea rotta)...  Että semmoista tälle päivälle, kohta vuorossa elokuva: Million Dollar Baby, joka tietenkin tapansa mukaan katkeaa 25min ennen loppua, koska katson sen netistä... Ja loppuun se surullisen kuuluisa kunkustin kootut hitit

Tyttö itki, tyttö nyyhki, länsituuli pyllyn pyyhki ;)

Päivän mietelause " Se ei pitkään lämmitä, jos pakkasella housuunsa kusee" Kunkusti kiittää ja kuittaa ;)

2 kommenttia:

  1. Nyt löyty kyllä helmi! tekstiä hauska lukea. tarkkanäköistä muttei tylsää. Keep it up!

    ps. kuvat piristäis julkaisuja aika paljo.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :) Joo koitan kuvia lisäilläm,kunhan pääsen kunnolla vauhtiin. Kommentistasi sain lisäpuhtia kirjoittamiseen! Suuri kiitos sinulle :)

    VastaaPoista